Jump to content


rrutk

Member Since 23 Dec 2006
OFFLINE Last Active Nov 28 2020 04:21 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: User: rrutk, SID 180960

31 December 2006 - 03:16 PM

this really drives me nuts!!!

the password was correct, i checked the saved passwords in the registry-file.

NOW I'm able to log-in with the password!
SOME hours ago it was not possible.

BUT it's rejects the passwords at the "http://xwis.net/ts/xwi" trying to join the clan, it gaves "invalid password".
BUT it worked in the lobby, i joined my clan with the other two nicks!

the passwords are 100% correct.

there must be an database error within the server(s)!!!

In Topic: User: rrutk, SID 180960

31 December 2006 - 02:49 PM

sure I have done that! doesn't work.

In Topic: User: rrutk, SID 180960

31 December 2006 - 02:32 PM

rrutk AND rrutk2 belong to the same serial number. I checked that with the command "/names".

but, "reset passwords" in the empty lobby doesnt work, nothing happened.

is this option turned of for tiberiun sun???

In Topic: User: rrutk, SID 180960

31 December 2006 - 01:52 PM

thank you!

I think, I have used it on myself.
May be a typing error in pw.

"You will then see a new password for all nicknames on that serial number.
Use that password to log in to the server or to delete your nicknames."

If I reset the password for all nicks on my serial, how to create a new personal password after this?

Is there a command for changing the password???

In Topic: Clan admin problem[resolved]

31 December 2006 - 12:43 PM

ok, finally we got the password by a remaining member :))