Jump to content


p0pnstyl3

Member Since 19 Jul 2006
OFFLINE Last Active Aug 05 2011 02:01 PM
-----

Topics I've Started

TS Lost Serial.

27 July 2011 - 08:32 PM

If we no longer have the serial we used once upon a time from are game years ago, then how do we go about playing with are old account due to all the changes with clans and so forth.

Ts install patching/connection problems --fixed--[resolved]

19 September 2006 - 08:22 PM

Ok well I have been trying to figure out for a few months now why I can not get ts to work on my comp, I have had the game for years now and i recently baught a new computer and ever since I have not been able to get ts to work on it.

I will go through the install like I have done many times in the past on diffrent comps I have had... Now for my new comp when it gets to the end of the install right when its about to finish and is installing short cut icons and start menu properties, it then will hold (the progress light at the top right of the screen will normally freeze half way through) then after a lil hang up will then ask what I would like to do, this is the only thing that I will have happen during the install that i knotice diffrent then all the times i have done through the years..

So I then choose go back to windows, when I get to windows I dont have a start folder that containes any westwood properties, or the game it self, though when looking in c:/westwood it is in the same place as it allwase has been.... So I then try to use the manual patching process by downloading it, then I get the error Missing ini file and then gives me the option to select what file to patch it to.... In this I select the ts.mix file and the patch prociedes and gives me the info about the patch with updates and such stuff...

So now I try to go online, it then will say that I am missing the westwood shared internet components, I have then fallowed what it has sayed on here about getting them to work, none of the ways have workd, I have even tryed installing the shared internet components from renegade and ra aswell but still nothing...

Im at the point of wanting to play so bad, but at the same time feel like throwing the discs out on the freeway while driving at high speeds to insure that they shatter into dust.... Please any help would be great.

Shared Internet Components, Please re install.

19 July 2006 - 12:08 AM

Well i have not played ts in awhile, felt like playing some multiplayer so i installed it on my new lappy, in that nether the nod or gdi disc are scratched that i can see but it wont install the shared internet Comonents and get this message


Posted Image
Posted Image
http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Sun%20folder.JPG

aswell as when i install, wich i have done atleast 4 times, it doesnt put a westwood folder in my start menu. I can play campaign missions, but not get online... Have updated the patch manually aswell for it doesnt give me the start menu to choose the auto update. Allso this is a valid game, have both cds and legal serial number that came with the game. I have tryed the methods shown in in the diffrent faqs on here. None of them worked. Both discs are in good condition.

comp specs
# Win XpSP2
# Intel Core Duo 2.0GHz processor (Intel Yonah processor)
# 2GB RAM 533/677
# 15.4" WXGA screen
# Seagate 120GB 5400rpm SATA Hard Drive
# ATI Radeon X1600 256MB
# New Intel Pro wireless 3945 a/b/g