Jump to content


Photo

strike-team.net not loading on my computer


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 killmchne

killmchne

    That freak kid joey with his ACiD llol

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2415 posts

Posted 09 September 2006 - 12:21 AM

For some reason, when I use my pc, I cannot go to strike-team.net. The website never loads...and it's been a couple days since this problem has started. I've tried using different internet browsers to no avail. I'm currently not on my computer, but on a laptop. I'm using the same internet, however, which is really weird.

OS: win xp pro
tried internet explorer and opera v9.01

#2 ChangeName

ChangeName

    Undecided

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4607 posts
  • Location:Huddersfield
  • XWIS Name: Big0rgy

Posted 09 September 2006 - 12:26 AM

i had that a few days ago.. now its working fine tho :S

#3 dsector

dsector

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3696 posts

Posted 09 September 2006 - 03:17 AM

I don't think it is your problem killmchne... I am experiencing this problem also from time to time. I suggest you to keep on trying for a couple of days and if it never loads than it is something with your computer or internet.

#4 killmchne

killmchne

    That freak kid joey with his ACiD llol

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2415 posts

Posted 09 September 2006 - 04:57 PM

k thanks for the advice

#5 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13477 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 09 September 2006 - 05:09 PM

For some reason, when I use my pc, I cannot go to strike-team.net.  The website never loads...and it's been a couple days since this problem has started.  I've tried using different internet browsers to no avail.  I'm currently not on my computer, but on a laptop.  I'm using the same internet, however, which is really weird.

OS: win xp pro
tried internet explorer and opera v9.01

View Post

Maybe it's a proxy setting?
Try tracert strike-team.net on both computers and post the results.

#6 killmchne

killmchne

    That freak kid joey with his ACiD llol

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2415 posts

Posted 09 September 2006 - 06:36 PM

That\'s funny, I typed in \"proxy\" in google...anyways, it took me to proxy.org, and then i went to one of the sites ...then typed in strike-team.net and now i\'m browsing on my own computer.

Why would I be able to access s-t that way, and not the normal way?

#7 killmchne

killmchne

    That freak kid joey with his ACiD llol

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2415 posts

Posted 09 September 2006 - 06:43 PM

http://img524.imageshack.us/img524/5726/tracertcd4.jpg

Posted Image

#8 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13477 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 09 September 2006 - 07:05 PM

You should probably ask your ISP.

#9 UbuntuniX

UbuntuniX

    Corporal

  • Duplicate account
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 09 September 2006 - 07:17 PM

Several things you could try..
  • Use a proxy
  • Go to cmd - submit "ipconfig /dnsflush" then "ipconfig /renew".
  • Wait for your ISP to update DNS
  • Disable your firewall
  • Last resort - Get support from your ISP.
Good luck.

#10 SkY

SkY

    <3<3<3<3<3<3<3<3

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7081 posts
  • Location:USA
  • XWIS Name: SkY

Posted 12 September 2006 - 09:37 PM

^ he tried ipconfig renew and flushdns..those did not work :(
he also disabled his firewall to no avail
proxy does not work for him anymore either :o

we are using the same isp, which is the university's connection ..anyone have any more ideas? :o

#11 killmchne

killmchne

    That freak kid joey with his ACiD llol

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2415 posts

Posted 12 September 2006 - 09:45 PM

scratch that, i\'m on proxy now :p it\'s still very annoying to have to go through a proxy tho.

#12 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13477 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 13 September 2006 - 07:17 AM

^ he tried ipconfig renew and flushdns..those did not work :(
he also disabled his firewall to no avail
proxy does not work for him anymore either :o

we are using the same isp, which is the university's connection ..anyone have any more ideas? :o

View Post

Did you ask their helpdesk?


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users