Jump to content


Photo

Shared Internet Components, Please re install.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 p0pnstyl3

p0pnstyl3

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 19 July 2006 - 12:08 AM

Well i have not played ts in awhile, felt like playing some multiplayer so i installed it on my new lappy, in that nether the nod or gdi disc are scratched that i can see but it wont install the shared internet Comonents and get this message


Posted Image
Posted Image
http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Sun%20folder.JPG

aswell as when i install, wich i have done atleast 4 times, it doesnt put a westwood folder in my start menu. I can play campaign missions, but not get online... Have updated the patch manually aswell for it doesnt give me the start menu to choose the auto update. Allso this is a valid game, have both cds and legal serial number that came with the game. I have tryed the methods shown in in the diffrent faqs on here. None of them worked. Both discs are in good condition.

comp specs
# Win XpSP2
# Intel Core Duo 2.0GHz processor (Intel Yonah processor)
# 2GB RAM 533/677
# 15.4" WXGA screen
# Seagate 120GB 5400rpm SATA Hard Drive
# ATI Radeon X1600 256MB
# New Intel Pro wireless 3945 a/b/g

Edited by p0pnstyl3, 19 July 2006 - 03:10 AM.


#2 Mikey

Mikey

    Captain

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4751 posts

Posted 20 July 2006 - 06:41 PM

Your ss's dont work.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users