Jump to content


Photo

cant get online.


Best Answer rumblesom, 02 September 2015 - 04:43 PM

Set xwis as preferred server Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 AMadKirov

AMadKirov

    Bad?Aim

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1092 posts

Posted 02 September 2015 - 01:41 PM

I have a windows 7-64 bit, and I have downloaded xwis ra2. I click on internet- custom match and I enter my user name and password. When I click log in, the page gets back to menu.

 

I've read many topics and cnouldn't find any similar problem
 

 Game actually is opening perfectly fine and everything is good
 

 It is just that I can't log in  And I am sure that the username and password are correct
 


Edited by AMadKirov, 02 September 2015 - 01:43 PM.


#2 hardman

hardman

    Commander

  • Strike Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10521 posts

Posted 02 September 2015 - 01:53 PM

no error message?



#3 zMarsHz

zMarsHz

    Colonel

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5788 posts
  • XWIS Name: voZ

Posted 02 September 2015 - 02:47 PM

did you try running the game as admin?



#4 rumblesom

rumblesom

    Captain

  • Strike Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4970 posts

Posted 02 September 2015 - 04:43 PM   Best Answer

Set xwis as preferred server

#5 ZiGZaG

ZiGZaG

    Commander

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5085 posts
  • Location:Scotland, Glasgow
  • XWIS Name: Freedom

Posted 02 September 2015 - 05:49 PM

I have a windows 7-64 bit, and I have downloaded xwis ra2. I click on internet- custom match and I enter my user name and password. When I click log in, the page gets back to menu.

 

I've read many topics and cnouldn't find any similar problem
 

 Game actually is opening perfectly fine and everything is good
 

 It is just that I can't log in  And I am sure that the username and password are correct
 

In your ra2 folder delete the file called wolinfo.ini. Should work next time u login after this.



#6 AMadKirov

AMadKirov

    Bad?Aim

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1092 posts

Posted 02 September 2015 - 09:24 PM

Thanks everyone for trying to help.



#7 oddone

oddone

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 September 2015 - 07:02 PM

having similar issue try to create game even after deleting said file still get disconnected when trying to make game



#8 ZiGZaG

ZiGZaG

    Commander

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5085 posts
  • Location:Scotland, Glasgow
  • XWIS Name: Freedom

Posted 14 September 2015 - 08:49 PM

having similar issue try to create game even after deleting said file still get disconnected when trying to make game

Do you have Skype? You can add me on cnczigzag if you would like some help.



#9 oddone

oddone

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 15 September 2015 - 05:09 AM

Do you have Skype? You can add me on cnczigzag if you would like some help.

i do not have skype



#10 Shuk

Shuk

    RUSH finally in rock and roll HOF!!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 706 posts
  • Location:Manchester, Uk
  • XWIS Name: AnarchyX

Posted 15 September 2015 - 06:14 AM

Do you have Skype? You can add me on cnczigzag if you would like some help.

 Jason check your messages :help:  :showoff:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users