Jump to content


Photo

msn messenger issue[resolved]


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 tRiPPy

tRiPPy

    cool

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 posts
  • Location:Australia
  • XWIS Name: tRipPy

Posted 11 April 2010 - 11:54 PM

for some reason today when I started my computer up I wasn't able to login to msn messenger, I get an 80070005 error on my admin account yet I can switch to a guest account and it works perfectly fine. I've tried googling the problem and attempted a few of the fixes but none have worked, i've also tried reinstalling messenger with no luck....any ideas?

#2 BlueBala

BlueBala

    Commander

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12219 posts

Posted 11 April 2010 - 11:56 PM

It's because you're mean to me on msn :(

#3 Chrisev

Chrisev

    CnCSaga Staff since 2009

  • Donators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9128 posts
  • Location:Belgium
  • XWIS Name: Chrisev

Posted 12 April 2010 - 12:19 AM

I got exactely the same problem but when i changing adress i can log on i have see many guys have this bug :(

#4 dsector

dsector

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3696 posts

Posted 12 April 2010 - 01:07 AM

Try putting a password on your administrator account and then see if you still get the error.

If you still get the error, create a new administrator account and see if you have the same problem with the new one as well. If no, then I guess an "easy" solution would be to start using the new account :)

Edited by dsector, 12 April 2010 - 01:08 AM.


#5 WhiteTib

WhiteTib

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 886 posts

Posted 12 April 2010 - 08:48 AM

http://komirad.com/doc/20/live-messenger-error-80070005-vista-fix


Don't thank me, just throw money, so I can replace the batteries in my mind reading helmet that went flat trying to work out what version of messenger, and windows you have.

#6 tRiPPy

tRiPPy

    cool

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 posts
  • Location:Australia
  • XWIS Name: tRipPy

Posted 12 April 2010 - 09:49 AM

did it ever cross your mind to read the post above yours or did you think that your lousy attempt at being a smart **** would be funny?

#7 americapwnnnn

americapwnnnn

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 805 posts

Posted 12 April 2010 - 09:57 AM

Msn is **** anyway.

Delete the program.

#8 WhiteTib

WhiteTib

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 886 posts

Posted 12 April 2010 - 10:02 AM

did it ever cross your mind to read the post above yours or did you think that your lousy attempt at being a smart **** would be funny?



No need to be rude, because you can't be bothered to tell us your OS, and version of MSN.

This is... after all... a CNC related site.

#9 tRiPPy

tRiPPy

    cool

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 posts
  • Location:Australia
  • XWIS Name: tRipPy

Posted 12 April 2010 - 10:43 AM

No need to be rude, because you can't be bothered to tell us your OS, and version of MSN.

This is... after all... a CNC related site.


nobody asked, that's the purpose of a help forum, genius. maybe next time you should consider reading the entire thread instead of making a dimwitted reply. thanks dsector.

#10 WhiteTib

WhiteTib

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 886 posts

Posted 12 April 2010 - 11:28 AM

nobody asked, that's the purpose of a help forum, genius. maybe next time you should consider reading the entire thread instead of making a dimwitted reply. thanks dsector.

Perhaps read my original reply that actually addresses the issue, and fixes it, and then tell me it was dimwitted.

http://komirad.com/doc/20/live-messenger-error-80070005-vista-fix

Or say thankyou.


Now... is this topic resolved or not ?

#11 tRiPPy

tRiPPy

    cool

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 posts
  • Location:Australia
  • XWIS Name: tRipPy

Posted 12 April 2010 - 11:49 AM

Perhaps read my original reply that actually addresses the issue, and fixes it, and then tell me it was dimwitted.

Or say thankyou.


Now... is this topic resolved or not ?


do you not understand that your fix is exactly the same as the advice dsector gave me?

#12 WhiteTib

WhiteTib

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 886 posts

Posted 12 April 2010 - 01:44 PM

do you not understand that your fix is exactly the same as the advice dsector gave me?

And ?
This whole thing has you so tripped out, you haven't told us if you sorted your problem out.


PS... at least dsectors and my replies weren't links to google, which is what most people post when they need help on an off-topic subject.

Edited by WhiteTib, 12 April 2010 - 01:45 PM.


#13 NeoGrant

NeoGrant

    Commander

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14914 posts
  • XWIS Name: neo

Posted 12 April 2010 - 02:36 PM

nobody asked, that's the purpose of a help forum, genius. maybe next time you should consider reading the entire thread instead of making a dimwitted reply. thanks dsector.



#14 NeoGrant

NeoGrant

    Commander

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14914 posts
  • XWIS Name: neo

Posted 12 April 2010 - 02:37 PM

Thanks for letting us know
Problem resolved


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users