Jump to content


Photo

mph.exe identified as trojan?


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 HardBall

HardBall

    Captain

  • Bounty Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1752 posts
  • Location:Brussels, Belgium
  • XWIS Name: FairPlyr

Posted 26 January 2010 - 08:48 PM

Anyone ever seen this? Is this a false positive or might there be something real here?

Attached Thumbnails

  • trojan.jpg


#2 Kundalini

Kundalini

    Colonel

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5090 posts
  • Location:At a desk
  • XWIS Name: Minjeeta

Posted 27 January 2010 - 12:07 AM

Perhaps your file has become infected.

#3 dsector

dsector

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3696 posts

Posted 27 January 2010 - 05:02 AM

You can put the file in a password protected archive and send it to me so I can take a look if you want.

EDIT: It's a false positive. I just checked with Avira as well, and got the same warning.

Edited by dsector, 27 January 2010 - 05:29 AM.


#4 HardBall

HardBall

    Captain

  • Bounty Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1752 posts
  • Location:Brussels, Belgium
  • XWIS Name: FairPlyr

Posted 27 January 2010 - 08:31 AM

Did you test it with the original files or after the map-patch?

I'm not sure if the files have changed by the map-patch, but I'm sure at least some have...

#5 FReQuEnZy

FReQuEnZy

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7986 posts

Posted 27 January 2010 - 11:45 AM

Did you test it with the original files or after the map-patch?

I'm not sure if the files have changed by the map-patch, but I'm sure at least some have...


the map patch backs up your old files so it can be uninstalled. It just adds .bak to the end of em so they should still be around your folder.

#6 AlliedLdr

AlliedLdr

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 40 posts

Posted 27 January 2010 - 01:25 PM

Hello all,

It is a false positive.I have contacted Avira along with having it scanned by Jotti.

#7 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13446 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 27 January 2010 - 01:36 PM

What did Avira say?

#8 HardBall

HardBall

    Captain

  • Bounty Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1752 posts
  • Location:Brussels, Belgium
  • XWIS Name: FairPlyr

Posted 27 January 2010 - 02:04 PM

What did Avira say?

Should be quite readable in the ss in first post.... Let me know if it isn't and I'll upload a new ss or copy paste the text....

#9 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13446 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 27 January 2010 - 02:49 PM

Should be quite readable in the ss in first post.... Let me know if it isn't and I'll upload a new ss or copy paste the text....

That was a question/response to AlliedLdr.

#10 GerWar62

GerWar62

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 27 January 2010 - 07:17 PM

hab das gleiche problem mit den trojaner
und kann seit dem kein spiel mehr machen

#11 HardBall

HardBall

    Captain

  • Bounty Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1752 posts
  • Location:Brussels, Belgium
  • XWIS Name: FairPlyr

Posted 27 January 2010 - 07:24 PM

hab das gleiche problem mit den trojaner
und kann seit dem kein spiel mehr machen

If you actually expect a reply, I suggest using the English language.

#12 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13446 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 27 January 2010 - 07:53 PM

hab das gleiche problem mit den trojaner
und kann seit dem kein spiel mehr machen

Contact the provider of your Anti Virus solution.

#13 GerWar62

GerWar62

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 36 posts

Posted 27 January 2010 - 09:28 PM

kann leider kein english sonnst würd ich es ja machen aber weiss das welche von euch deutsch können
und mit der übersetzung ist ja so ein problem die zu verstehn ;-)
aber nochmal auf den problem zurückzukommen
es häufen sich die probleme das auch andere spieler nicht mehr spieln können so wie ich es in der lobby mitbekommen habe
und glaub auch das das problem von eurer seite ist wüsste auch nicht wie ich sonnst den trojaner eingefangen haben könnte da bei mir nur ra2 am laufen war
genauso wie bei den anderen mit den ich gesprochen habe
zudem das spiel lädt ja bis zum start aber weiter geht es nicht

translate from google
can unfortunately no english sonnst I'd make it so, but who knows the German of you can
and the translation is really such a problem to understand that ;-)
But once again return to the problem
is an increasing number of problems that other players can not spieln like I've noticed in the lobby
and I believe also the problem of your site is not even know how I caught sunning the Trojans could have run with me only because the ra2 was
as with the others with whom I have spoken
Moreover, the game even loads up to the next start, but it is not a

Edited by GerWar62, 27 January 2010 - 09:31 PM.


#14 HardBall

HardBall

    Captain

  • Bounty Hunters
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1752 posts
  • Location:Brussels, Belgium
  • XWIS Name: FairPlyr

Posted 27 January 2010 - 09:52 PM

kann leider kein english sonnst würd ich es ja machen aber weiss das welche von euch deutsch können
und mit der übersetzung ist ja so ein problem die zu verstehn ;-)
aber nochmal auf den problem zurückzukommen
es häufen sich die probleme das auch andere spieler nicht mehr spieln können so wie ich es in der lobby mitbekommen habe
und glaub auch das das problem von eurer seite ist wüsste auch nicht wie ich sonnst den trojaner eingefangen haben könnte da bei mir nur ra2 am laufen war
genauso wie bei den anderen mit den ich gesprochen habe
zudem das spiel lädt ja bis zum start aber weiter geht es nicht

translate from google
can unfortunately no english sonnst I'd make it so, but who knows the German of you can
and the translation is really such a problem to understand that ;-)
But once again return to the problem
is an increasing number of problems that other players can not spieln like I've noticed in the lobby
and I believe also the problem of your site is not even know how I caught sunning the Trojans could have run with me only because the ra2 was
as with the others with whom I have spoken
Moreover, the game even loads up to the next start, but it is not a


The google translation is impossible to understand. Probably because your German is not that good either.

Try using capitals, periods, conjugations and others grammatical tools that make language understandable. Also, try shorter sentences. :p

Hello all,

It is a false positive.I have contacted Avira along with having it scanned by Jotti.


Thanks... I've just added it to the ignore list and will let it pass...

@ Admin: Ok to close for me... I have my answer. If everyone is having this issue I can safely ignore it and configure anti)virus to do the same.

#15 AlliedLdr

AlliedLdr

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 40 posts

Posted 28 January 2010 - 07:38 AM

Hello,

What did Avira say?


They said they where going to change in their next set of updates. Which usually means 2-3 days before they get it changed. :unsure:

If you have Avira you can upload that file here for analysis.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users