Jump to content


Photo

PLEASE FIX SERVER !


  • This topic is locked This topic is locked
81 replies to this topic

#1 ltricblue

ltricblue

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 42 posts

Posted 19 September 2008 - 07:51 PM

cmon admin pull your fingers out guys sumins up with the server games not conecting at least let us know what the problem is please ! :angry:

#2 riz

riz

    Oor Wullie! Your Wullie! A'body's Wullie!

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12374 posts
  • Location:Auchenshoogle
  • XWIS Name: riz

Posted 19 September 2008 - 08:31 PM

maybe its your pc

#3 naWb

naWb

    BabyFarkMcGeeZax

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3254 posts
  • Location:USA
  • XWIS Name: naWb

Posted 19 September 2008 - 08:49 PM

ugh...i cant connect either to people so i dont think its his computer

#4 ltricblue

ltricblue

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 42 posts

Posted 19 September 2008 - 08:57 PM

lol cheers riz nice to know we are in caring hands
the problem is on yuri we cant connect a game with more than 2 players!

Edited by ltricblue, 19 September 2008 - 08:59 PM.


#5 SeanyBhoy

SeanyBhoy

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 120 posts

Posted 19 September 2008 - 09:14 PM

I've been on for an hour and unable to connect, must be no one on yuri's can set up their pc :happy:

#6 Retired

Retired

    THE KING HAS GONE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4540 posts
  • Location:United Kingdom
  • XWIS Name: JRisKing

Posted 19 September 2008 - 09:18 PM

It's not peoples computer problems, it is happening to everyone! Games with 6 people will not connect.

#7 SeanyBhoy

SeanyBhoy

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 120 posts

Posted 19 September 2008 - 09:20 PM

I cant get any games to connect, although I haven't tried 1vs1 just 2on2 and 3on3

#8 Retired

Retired

    THE KING HAS GONE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4540 posts
  • Location:United Kingdom
  • XWIS Name: JRisKing

Posted 19 September 2008 - 09:33 PM

It's only games with 6 people that are not connecting, 1v1 2v2 works fine. Not sure what would cause this problem.

#9 Retired

Retired

    THE KING HAS GONE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4540 posts
  • Location:United Kingdom
  • XWIS Name: JRisKing

Posted 19 September 2008 - 09:43 PM

update : If you put a password on the games it seems to load, Odd!

#10 naWb

naWb

    BabyFarkMcGeeZax

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3254 posts
  • Location:USA
  • XWIS Name: naWb

Posted 19 September 2008 - 10:04 PM

Actually i connected a few times so it might be peoples comps :p

#11 AeRY

AeRY

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 315 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: aery

Posted 19 September 2008 - 10:07 PM

i just was on on ra2 cant connect 1v1 or 2v2 :confused1:

an dbtw i cant connect to people i usually conect to all the time

#12 SaVaGeTnK

SaVaGeTnK

    I'm Sexy and I Know It

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9338 posts

Posted 19 September 2008 - 10:24 PM

Not long ago I just played 4 games back to back and no problems

#13 SeanyBhoy

SeanyBhoy

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 120 posts

Posted 19 September 2008 - 10:24 PM

I can't connect in ANY games at all.

Some form of feedback when an admin has time and has a look would be appreciated.

#14 XWISMOSTWANTED

XWISMOSTWANTED

    Forum Warrior

  • Donators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 19 September 2008 - 10:35 PM

i cant connect on ra2 also no 1 vs 1 2 vs 2s

#15 SaVaGeTnK

SaVaGeTnK

    I'm Sexy and I Know It

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9338 posts

Posted 19 September 2008 - 10:45 PM

Played a 6 player game on YR just now and it worked fine also

#16 XWISMOSTWANTED

XWISMOSTWANTED

    Forum Warrior

  • Donators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 19 September 2008 - 10:58 PM

is there somtn i can do about it?!!it wont let me connect 2 other players.. i didnt change any internet settings..i would be thankful for any help

Edited by PoRnOStyL, 19 September 2008 - 10:58 PM.


#17 Retired

Retired

    THE KING HAS GONE

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4540 posts
  • Location:United Kingdom
  • XWIS Name: JRisKing

Posted 19 September 2008 - 11:24 PM

Working again for me now, a lot of people still havin problems though.

#18 naWb

naWb

    BabyFarkMcGeeZax

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3254 posts
  • Location:USA
  • XWIS Name: naWb

Posted 19 September 2008 - 11:28 PM

maybe try restarting comp or reset internet settings =)

#19 ltricblue

ltricblue

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 42 posts

Posted 20 September 2008 - 12:36 AM

hmm im guesing this is a hack seems similiar to before . when i close game i get main executable error hope someone can sort this out soon havent been able to play agame all night

#20 AeRY

AeRY

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 315 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: aery

Posted 20 September 2008 - 07:42 AM

They haven't been fixed yet :( :rolleyes:

i think alot of people in uk are having these problems

#21 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13471 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 20 September 2008 - 07:53 AM

EA did some maintenance on the old WOL servers, this might be related to it.
Are there still tons of problems?

#22 AeRY

AeRY

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 315 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: aery

Posted 20 September 2008 - 09:06 AM

still trying i only connected to 3 people in 3 hours its kinda messed up :dry:

Edited by AeRY, 20 September 2008 - 09:06 AM.


#23 Sausage

Sausage

    The DemiGod

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 637 posts
  • Location:The Concrete Jungle
  • XWIS Name: KingDong

Posted 20 September 2008 - 09:14 AM

i been on for an hour and cant connect to any1 so far, in qm or 1v1 ffg ( i havent tried 2v2 yet) pls sort this prob out wen sum1 has time :)

#24 XWISMOSTWANTED

XWISMOSTWANTED

    Forum Warrior

  • Donators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 20 September 2008 - 09:17 AM

couldnt get 1 game connected..
i think im dieing

#25 Sherik

Sherik

    Corporal

  • Banned
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 20 September 2008 - 09:29 AM

same here... i have tried around 15 sedonas yesterday evening and none connected, today morning same problem...


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users