Jump to content


Photo

Need help getting into a server >.<


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Vanhandershmit

Vanhandershmit

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 14 August 2007 - 11:25 PM

I did everything I need to do to get in the server, but how do I get in the lobby with everyone else and join their games?

#2 desoLane

desoLane

    gg player

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10467 posts

Posted 14 August 2007 - 11:26 PM

If you are asking about Nox, read here:

http://xwis.net/forums/index.php?showtopic=43340#nox

Edited by desoLane, 14 August 2007 - 11:27 PM.


#3 Vanhandershmit

Vanhandershmit

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 14 August 2007 - 11:32 PM

no its actually for tiberian sun. Its all up, but it shows im the only one in the lobby, but when I pull up the TS server on this site it shows everyone else in there and shows me in "other games" lobby. I don't get it. How do I get into their games >.<

Edited by Vanhandershmit, 14 August 2007 - 11:57 PM.


#4 Kc121

Kc121

    ja man..

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 758 posts

Posted 15 August 2007 - 11:14 AM

You should ask Olaf.

#5 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13438 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 15 August 2007 - 01:18 PM

You should ask Olaf.

No he shouldn't. He did the right thing and posted here. He should read the pinned topics though, he forgot to post any error message.

#6 Vanhandershmit

Vanhandershmit

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 15 August 2007 - 06:44 PM

http://xwis.net/ts/

This link is a great example of where im at right now, I do everything I need to do. I get in the server, as shown in picture three, but im the only one in there. Where do I go from there to join other peoples games? Am I not doing something right? Please help. confused1.gif
It shows me in "Other C&C Games XWIS Online" right now, you can see me in the lobby >.<

#7 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13438 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 15 August 2007 - 07:41 PM

http://xwis.net/downloads/XWISC.exe - Reset

#8 Vanhandershmit

Vanhandershmit

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 15 August 2007 - 07:51 PM

okay I did that, it shows I have an invalid serial number, im trying to find a new one to use. but they're all invalid. I lost mine >.<.. Would that be the problem?

#9 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13438 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 15 August 2007 - 08:13 PM

okay I did that, it shows I have an invalid serial number, im trying to find a new one to use. but they're all invalid. I lost mine >.<.. Would that be the problem?

Yes. Buy a new one.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users