Jump to content


Photo

yuri's freezes at load screen


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 CuBAn

CuBAn

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1380 posts
  • Location:Ohio, USA
  • XWIS Name: CuBAn

Posted 14 January 2007 - 06:52 PM

ive got the cds and the keys for ra2 and yuri expsansion and its all legit, but i just cant get yuris to run. . i can start the game but it freezes at the screen with the brutes. ive tried reinstalling several times, changing compatibility but that doesnt work either :confused1:

#2 Gallfish

Gallfish

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts

Posted 15 January 2007 - 04:17 PM

Got all the new patches?

#3 CuBAn

CuBAn

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1380 posts
  • Location:Ohio, USA
  • XWIS Name: CuBAn

Posted 15 January 2007 - 04:58 PM

yes. maybe hyperthreading?

#4 Gallfish

Gallfish

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts

Posted 15 January 2007 - 05:29 PM

http://xwis.net/nuke/html/modul...wdownload&cid=4

you have ALL of these patches?

#5 t00much4u

t00much4u

    Cuidich 'N Righ

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18426 posts

Posted 15 January 2007 - 07:10 PM

Which CPU do you have?

#6 CuBAn

CuBAn

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1380 posts
  • Location:Ohio, USA
  • XWIS Name: CuBAn

Posted 16 January 2007 - 12:02 AM

pentium 4 with windows xp...that what your asking?

#7 Gallfish

Gallfish

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 452 posts

Posted 16 January 2007 - 04:24 PM

http://xwis.net/forums/index.php?showtopic=107837

#8 t00much4u

t00much4u

    Cuidich 'N Righ

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18426 posts

Posted 17 January 2007 - 07:24 PM

Try turning the Hyperthreading off.

http://xwis.net/forums/index.php?sh...#hyperthreading


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users