Jump to content


Photo

MF


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 10 June 2003 - 09:46 AM

i dunno wot the hell is goin on MF will not record ant of my games i dunno y i keep getting this problem.its ****in me off

does any 1 know wots wrong?

#2 DonCarlo

DonCarlo

    Omertan

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18264 posts

Posted 10 June 2003 - 10:32 AM

I dunno if i asked you this before but are u using the american/english version of ra2/YR?

Also what version of MF do u have now?

Also have u tried using XCL proxy which can be found on the downloads page

#3 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 10 June 2003 - 10:44 AM

im using the english version of ra2 and i am running MF 1.09 which is the new 1
ive just started using the xcl proxy

#4 Murlaw26

Murlaw26

    Captain

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1484 posts
  • XWIS Name: .

Posted 12 June 2003 - 06:23 PM

Try to get rid of 1.09. Get rid of all files and then reinstall 1.08. If you need it, I'll zip it and send it to you.

Sometimes some people couldn't get the new MF working so they had to go back to the old one.

Edited by Murlaw26, 12 June 2003 - 06:25 PM.


#5 aLd0

aLd0

    A To ThE Z

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4012 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: RosAZ

Posted 12 June 2003 - 06:33 PM

Maybe try 1.07, that one was really stable for me.

#6 t00much4u

t00much4u

    Cuidich 'N Righ

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18426 posts

Posted 12 June 2003 - 07:01 PM

yeah try 1.07, 1.08 was for non english versions

Olafs reply

#7 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 07:17 PM

has anyone got 1.07 that they can send to me plz or a link

#8 aLd0

aLd0

    A To ThE Z

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4012 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: RosAZ

Posted 12 June 2003 - 07:18 PM

Damn I deleted mine like 10 mins ago :(

#9 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 07:20 PM

if only i was 10 min earlier lol that xcl proxy doesnt work either for me

#10 t00much4u

t00much4u

    Cuidich 'N Righ

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18426 posts

Posted 12 June 2003 - 07:44 PM

pm me yout email

#11 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 08:00 PM

does MF 1.07 work on xcl? cpz thats wot i want it for

#12 t00much4u

t00much4u

    Cuidich 'N Righ

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18426 posts

Posted 12 June 2003 - 08:02 PM

Works for me :D

#13 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 08:23 PM

lol this is taking the **** they are still not registering

does ur games record straight away?

#14 aLd0

aLd0

    A To ThE Z

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4012 posts
  • Location:London
  • XWIS Name: RosAZ

Posted 12 June 2003 - 08:28 PM

What nik are you using so Olaf can sort it out?

#15 Murlaw26

Murlaw26

    Captain

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1484 posts
  • XWIS Name: .

Posted 12 June 2003 - 08:31 PM

Take the Olaf test that Don posted the link in earlier thread the post it here for Olaf to see what's wrong.

*If you already did, then discard this message :D*

#16 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 08:35 PM

my nick is xclacid my bro created it earlier

#17 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13342 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 12 June 2003 - 09:58 PM

Try to get rid of 1.09. Get rid of all files and then reinstall 1.08. If you need it, I'll zip it and send it to you.

Sometimes some people couldn't get the new MF working so they had to go back to the old one.

What's wrong with 1.09?

#18 ExOrc1sT

ExOrc1sT

    ! i Am No OnE !

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 230 posts

Posted 12 June 2003 - 10:13 PM

wot eva MF i use it wont record my stats and i have tried the xcl proxy and that is not recording my games either


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users