Jump to content


Photo

Can't play, need help


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 CaiNiao

CaiNiao

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 13 June 2017 - 07:28 PM

This is the address I downloaded。

http://xwis.net/downloads/Red-Alert-2-Multiplayer.exe

But you cannot connect to the server after installation
 26a76986f5288f31.png


#2 Peachy

Peachy

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 459 posts

Posted 13 June 2017 - 07:55 PM

It happend to me in the past, you have to delete all your ra2 files from your pc and reinstall it once again



#3 CaiNiao

CaiNiao

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 13 June 2017 - 08:39 PM

It happend to me in the past, you have to delete all your ra2 files from your pc and reinstall it once again

all?



#4 Peachy

Peachy

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 459 posts

Posted 13 June 2017 - 09:05 PM

Only the ra2 files from Xwis(i don't know if you play on ra2 servers but you don't have to delete those)
I also use the programm ccleaner to delete the ra2 register keys from my system, i don't know if that is necessary
but reinstalling Ra2 should fix it, atleast it worked for me

 



#5 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 136 posts

Posted 13 June 2017 - 09:12 PM

 

This is the address I downloaded。

http://xwis.net/downloads/Red-Alert-2-Multiplayer.exe

But you cannot connect to the server after installation
 

 

Try to install this Wolapi in your Ra2 folder and then try it will Work http://xwis.net/downloads/WOLAPI-0.0.0.exe


Edited by ProudPAKISTANI, 13 June 2017 - 09:24 PM.


#6 CaiNiao

CaiNiao

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 14 June 2017 - 04:00 AM

Only the ra2 files from Xwis(i don't know if you play on ra2 servers but you don't have to delete those)
I also use the programm ccleaner to delete the ra2 register keys from my system, i don't know if that is necessary
but reinstalling Ra2 should fix it, atleast it worked for me

 

thanks,The problem is finally solved. 


Try to install this Wolapi in your Ra2 folder and then try it will Work http://xwis.net/downloads/WOLAPI-0.0.0.exe

thanks,The problem is finally solved. 




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users