Jump to content


Photo

XWIS connection FIX!


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 14 May 2017 - 07:23 PM

Yo guys,

 

im finally back to XWIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Thanks goes to Mark Manson!

 

Any one who can't connect or have the same problems as I had, go download this tool:

 

www.cyberghostvpn.com/en

 

then you click on "save network" run ra2 and have fun!

 

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

 

 



#2 CaRaZ

CaRaZ

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 14 May 2017 - 07:41 PM

told ya the guy is  brilliant.



#3 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 104 posts

Posted 14 May 2017 - 07:55 PM

:busted:



#4 RioXonHotels

RioXonHotels

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 122 posts

Posted 14 May 2017 - 08:27 PM

I told u to try vpn a few months ago (just in case).

#5 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 14 May 2017 - 09:34 PM

I told u to try vpn a few months ago (just in case).

I didn't know what do to with vpn... Every could try some things over teamviewer... So you could have done this long time before xD But anyways! thank you too



#6 ALiTheGreatest

ALiTheGreatest

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 876 posts

Posted 14 May 2017 - 09:37 PM

Woot Woot Now -1- can slap SeXy



#7 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 104 posts

Posted 14 May 2017 - 11:25 PM

Woot Woot Now -1- can slap SeXy

:lollol:



#8 Exemplify

Exemplify

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 15 May 2017 - 09:59 AM

I told u to try vpn a few months ago (just in case).

not all vpns work actually...

 

 

i tried this new vpn as well but it's not connecting to xwis still(funny thing is it even didn't let me connect to xwis/gr/ngwol when i used protect network mode)

 

not sure If I'm using it wrong. any help steff?



#9 RioXonHotels

RioXonHotels

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 122 posts

Posted 15 May 2017 - 11:54 AM

not all vpns work actually...


i tried this new vpn as well but it's not connecting to xwis still(funny thing is it even didn't let me connect to xwis/gr/ngwol when i used protect network mode)

not sure If I'm using it wrong. any help steff?


Well steff had ipv6 problem, so using vpn solved the problem, while ur problem is diff.

#10 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 15 May 2017 - 12:33 PM

Im using Ipv6, right. Im on lan. Maybe WLAN is different. You guys should ask Mark. Maybe he has some more ideas.

#11 tralala

tralala

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted 15 May 2017 - 01:16 PM

Yo guys,

 

im finally back to XWIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Thanks goes to Mark Manson!

 

Any one who can't connect or have the same problems as I had, go download this tool:

 

www.cyberghostvpn.com/en

 

then you click on "save network" run ra2 and have fun!

 

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :Di 

i want to ask something bcs this cyberghost vpn change ip, can we be banned for that?



#12 Exemplify

Exemplify

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 15 May 2017 - 02:30 PM

Well steff had ipv6 problem, so using vpn solved the problem, while ur problem is diff.

it's not any different...

 

I'm having ipv6 problem as well



#13 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 15 May 2017 - 03:37 PM

i want to ask something bcs this cyberghost vpn change ip, can we be banned for that?


I've talked with Olaf about this yesterday. You won't get banned.

#14 tralala

tralala

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted 15 May 2017 - 04:20 PM

I've talked with Olaf about this yesterday. You won't get banned.

ok thx



#15 Exemplify

Exemplify

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 15 May 2017 - 06:19 PM

steff,

 

can you come to gr tomorrow around this time(a few hours earlier preferably) to see if you can fix this for me throgh tv?



#16 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 15 May 2017 - 08:44 PM

steff,

 

can you come to gr tomorrow around this time(a few hours earlier preferably) to see if you can fix this for me throgh tv?

sure. Add me on skype pls. steffster2...

 

When i run this vpn i can connect to all sites and progs only not to gr. Don't know what is the reason for it.



#17 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1615 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 16 May 2017 - 11:05 AM

This proves my DNS theory. For some reason they are DNS conflicts/resolve issues either ISP side or XWIS side



#18 xact

xact

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 221 posts

Posted 16 May 2017 - 12:52 PM

This proves my DNS theory. For some reason they are DNS conflicts/resolve issues either ISP side or XWIS side

Why should it be a DNS issue? I'm pretty sure that he can resolve GR hostnames over the VPN, when he can resolve anyything else as well.

Maybe they've just blocked some IP-Ranges, thats all. He could make an entry in in local routing table, so that only RA2 gets routed over VPN.



#19 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1615 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 16 May 2017 - 05:25 PM

Why should it be a DNS issue? I'm pretty sure that he can resolve GR hostnames over the VPN, when he can resolve anyything else as well.

Maybe they've just blocked some IP-Ranges, thats all. He could make an entry in in local routing table, so that only RA2 gets routed over VPN.

 

Yeah you could add the hostname ip's to the host file. If another connection resolves the connection name would indicate a DNS issue IMO



#20 xact

xact

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 221 posts

Posted 17 May 2017 - 12:44 PM

Yeah you could add the hostname ip's to the host file. If another connection resolves the connection name would indicate a DNS issue IMO

 

No, it doesn't matter who resolves the hostname. The routing table is crucial.



#21 FunkyFr3sh

FunkyFr3sh

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 18 May 2017 - 09:16 PM

Yo guys,

 

im finally back to XWIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Thanks goes to Mark Manson!

 

Any one who can't connect or have the same problems as I had, go download this tool:

 

www.cyberghostvpn.com/en

 

then you click on "save network" run ra2 and have fun!

 

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

 

 

I think tunnelbear would work too, it tries to use the same public port as the source port (if available)

 

 

This proves my DNS theory. For some reason they are DNS conflicts/resolve issues either ISP side or XWIS side

 

Not a DNS issue, nor ipv6 issue. More like DS-Lite / NAT

 

http://xwis.net/forums/index.php/topic/183788-cant-connect-to-others/page-6#entry1600342

http://xwis.net/forums/index.php/topic/183788-cant-connect-to-others/page-6#entry1600344

 

If the public port doesn't match the source port it will fail, some VPN's can solve such issues, some not



#22 xact

xact

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 221 posts

Posted 20 May 2017 - 09:38 AM

I think tunnelbear would work too, it tries to use the same public port as the source port (if available)

 

 

 

Not a DNS issue, nor ipv6 issue. More like DS-Lite / NAT

 

http://xwis.net/forums/index.php/topic/183788-cant-connect-to-others/page-6#entry1600342

http://xwis.net/forums/index.php/topic/183788-cant-connect-to-others/page-6#entry1600344

 

If the public port doesn't match the source port it will fail, some VPN's can solve such issues, some not

 

I agree with you


Edited by xact, 20 May 2017 - 10:30 AM.


#23 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1938 posts

Posted 20 May 2017 - 08:43 PM

When im using tunnelbear i can't connect to XWIS online. Not even coming to the lobby.



#24 mzjpk

mzjpk

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 905 posts

Posted 21 May 2017 - 02:56 AM

When im using tunnelbear i can't connect to XWIS online. Not even coming to the lobby.

lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users