Jump to content


Photo

Can't connect to the Other players


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 08 February 2017 - 02:14 PM

hey guys,

 

I'm a ra2 player from game ranger server who has intended to start playing at xwis, but I have a problem here.I can't connect to the other guys! why is this happening?

 

Extra info:

 

Previously I had an xwis account which was a gift from a friend which worked pretty well but after his account was banned(obviously enough bcz we were both using it and didn't know the result will be getting banned!) I had no chance to play at xwis. a few days ago I got 2 accounts from 2 different friends but now I can't connect to the other players(except 1 of those guys that gave me the account which we expierience a hard lag in the game ---> this doesn't apply for the other guy). 

 

 

also I have tried turning off antivirus.

 

so is there any way I could fix it?

 
any help would be greatly appreciated!


#2 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 08 February 2017 - 02:46 PM

btw my nick name is MeGAMan from 1 of the guys and the other 1 is legolas5(the 1 that works with the player himself)



#3 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 150 posts

Posted 08 February 2017 - 02:47 PM

http://xwis.net/forums/index.php/topic/183788-cant-connect-to-others/page-1



#4 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1663 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 08 February 2017 - 02:58 PM

http://xwis.net/forums/index.php/topic/184165-i-got-windows-10-connection-to-players-working/

 

try this fix, should work across all versions of windows



#5 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 08 February 2017 - 05:33 PM

http://xwis.net/forums/index.php/topic/184165-i-got-windows-10-connection-to-players-working/

 

try this fix, should work across all versions of windows

I tried it dude. didn't work. 



#6 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 16 February 2017 - 03:21 PM

any other helps would be appreciated =]



#7 fmrguitar

fmrguitar

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted 16 February 2017 - 08:19 PM

try this modification in ur firewall settings and let me know if it works.

 

https://goo.gl/photos/HVHvknovB3dZTGfP7



#8 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 24 February 2017 - 08:45 AM

tried. This 1 doesn't work neither :(



#9 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 150 posts

Posted 24 February 2017 - 10:42 AM

this boy is too much desperate to play on xwis and so bad he cant connect to most of the players :3 



#10 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 24 February 2017 - 11:18 AM

funny proud :p



#11 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1663 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 24 February 2017 - 12:15 PM

Exemplify - if you team viewer me onto your machine later I can take a look?



#12 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 25 February 2017 - 04:02 PM

of course u can find me either on game ranger or on cncnet or maybe xwis as well since i sometimes go there for testing connex.



#13 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 02 March 2017 - 04:59 AM

Just to let u know, once i open a room my ping is shown as green at first but after a few seconds it changes to red. is that something normal or does it have something to do with my PC/connex?



#14 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1978 posts

Posted 03 March 2017 - 08:48 PM

Just to let u know, once i open a room my ping is shown as green at first but after a few seconds it changes to red. is that something normal or does it have something to do with my PC/connex?


I have the same problem as you. And i turned all firewalls off. It showed permanently green then. Still i couldnt connect to any one.




#15 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1663 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 04 March 2017 - 01:17 PM

http://www.windows10update.com/2015/05/windows-10-tutorials-84-how-to-disable-uac/

Try disabling UAC entirely and set your DNS to 8.8.8.8
https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using


Also go to this topic too so you're using IPv4 http://xwis.net/forums/index.php/topic/184165-i-got-windows-10-connection-to-players-working/

Also when you.get to this stage open command prompt and type ipconfig /flushdns

Edited by Rocketeer, 04 March 2017 - 01:20 PM.


#16 xmaroonx

xmaroonx

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1254 posts
  • Location:Germany
  • XWIS Name: hckid

Posted 04 March 2017 - 04:28 PM

Yo Jeen u tried that for me already ???



#17 Exemplify

Exemplify

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 08 March 2017 - 02:17 PM

ok let's see,

 

i tried the settings that u mentioned and hopefully i could still connect with u =]

 

but still no chance with the other guys...

 

i think there should be something specific in ur settings that makes us connect each other. would like to know about that. 

 

thx



#18 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1978 posts

Posted 09 March 2017 - 07:32 PM

I got my new router today... same shit like on my old one...



#19 xmaroonx

xmaroonx

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1254 posts
  • Location:Germany
  • XWIS Name: hckid

Posted 09 March 2017 - 09:25 PM

Oh no Steffen thats very bad news. guess i wont get New Internet then.

#20 CaRaZ

CaRaZ

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 09 March 2017 - 09:50 PM

The only solution for this problem is u have to enable the DMZ in ur router configuration page which is 192.168.1.1 smth like this , then try to find the setting "DMZ" enable it and put ur current IP , then problem will be solved 

 this solution doesn't work for both sander /Steffen because their providers didn't let them reach the DMZ setting



#21 mzjpk

mzjpk

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 986 posts

Posted 10 March 2017 - 06:11 AM

The only solution for this problem is u have to enable the DMZ in ur router configuration page which is 192.168.1.1 smth like this , then try to find the setting "DMZ" enable it and put ur current IP , then problem will be solved 

 this solution doesn't work for both sander /Steffen because their providers didn't let them reach the DMZ setting

lol



#22 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1978 posts

Posted 10 March 2017 - 09:53 AM

The only solution for this problem is u have to enable the DMZ in ur router configuration page which is 192.168.1.1 smth like this , then try to find the setting "DMZ" enable it and put ur current IP , then problem will be solved 
 this solution doesn't work for both sander /Steffen because their providers didn't let them reach the DMZ setting


In the settings of my new router i have field called dmz

Can some1 who knows how to do that change it via teamviewer?



#23 Rocketeer

Rocketeer

    Korea

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1663 posts
  • XWIS Name: iFv

Posted 10 March 2017 - 10:04 AM

In the settings of my new router i have field called dmz Can some1 who knows how to do that change it via teamviewer?

 

I can help Steffen



#24 Steffen

Steffen

    Captain

  • XWIS Buddies
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1978 posts

Posted 10 March 2017 - 12:12 PM

I can help Steffen


cool. Thank you. Im at Home in 8 hours from now on.

You got Skype? I can give you my account.

Thank you

#25 ProudPAKISTANI

ProudPAKISTANI

    Seal

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 150 posts

Posted 10 March 2017 - 02:53 PM

 maybe zia can help dmz is his fav map =D lol 




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users