Jump to content


Photo

Nick has been deleted


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 heppi1234

heppi1234

    New Conscript

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 07 February 2017 - 08:16 PM

Hey guys,

 

so ive just bought command and conquer ultimate edition for my new laptop, was playing last year on my old laptop with a downloaded version. went to try and play an online game the other day and it said my password was incorrect for xwis. today i've managed to boot my old laptop up and find the screenshot id saved of my xwis password. i was thinking "great i can finally play online now", have the night free ready for a serious sesh on it again like old times. so i put my nick and password in, select it to log me in automatically, get through to the lobby and its says my nick has been deleted :( cant seem to find anything on here about it. now ive selected to log in automatically i cant even try and register for a new nick and try and play. ive still tried to register a new nick (using my original username), to which it states username is already in use????

 

please help someone, i was so looking forward to getting on this tonight



#2 NeoGrant

NeoGrant

    Commander

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14881 posts
  • XWIS Name: neo

Posted 07 February 2017 - 10:30 PM

If it's not listed here - http://xwis.net/game-account/then it's not associated to the account you're logged into right now. Did you make another forum account and add it to that or something?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users