Jump to content

Photo

how i make SS to my nickname at the ladder? [Expired]


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 26 July 2012 - 12:19 AM

how i make SS to my nickname at the ladder?

i click ctrl+c and I even dont see my SS at ra2 folder

#2 Chrisev

Chrisev

    Staff CnCSaga.com

  • Donators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9085 posts
  • Location:Belgium
  • XWIS Name: Chrisev

Posted 26 July 2012 - 12:35 AM

Hi, Chen! ..oldie :p

Are you sure of using this : http://xwis.net/forums/index.php/files/file/13-xwis-ra2-update/
Did you see any ss in your stats on the ladder ? if no, you dont have it. You need to have the ra2 update patch with auto ss program

#3 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 26 July 2012 - 01:14 AM

RA2 dont work when i install this

#4 xNathanx

xNathanx

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2580 posts
  • Location:Seattle, Washington USA
  • XWIS Name: RaganZin

Posted 26 July 2012 - 01:23 AM

RA2 dont work when i install this


if you get a black screen when you try to start red alert 2, just wait a few minutes becuase the game is updating itself

#5 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 26 July 2012 - 01:29 AM

nice

when i press ctrl + c (not online - still dont check) vs compter and i exit from the ra2 i dont see the ss

y?

#6 Seke

Seke

    C&C Tournament Organizer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5848 posts

Posted 26 July 2012 - 09:01 AM

RA2 dont work when i install this


are you using a CD install? download the MP version of ra2 in the downloads section instead.

Auto ss doesn't work correctly with cd install.

#7 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 26 July 2012 - 09:28 PM

tnx

#8 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 28 July 2012 - 02:33 PM

i try in other computer and the new pach not work y?

#9 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 28 July 2012 - 03:02 PM

work but the nick name not work

#10 Chen

Chen

    XcLChen

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1141 posts
  • Location:israel
  • XWIS Name: XcLChen

Posted 28 July 2012 - 03:20 PM

i need to click agian the password

#11 Ra1supreme

Ra1supreme

    Sergeant

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 posts
  • Location:Ra1 & TS > Ra2
  • XWIS Name: win4cabal

Posted 28 July 2012 - 04:29 PM

are you using a CD install? download the MP version of ra2 in the downloads section instead.

Auto ss doesn't work correctly with cd install.


Blaah... so thats why i cant get auto ss working :S

seriously it would be awesome of olaf could make the auto ss in a program standalone and which works on a cd install.

#12 Olaf

Olaf

    Commander

  • XWIS Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12489 posts
  • XWIS Name: XTF

Posted 28 July 2012 - 07:56 PM

It should work if you copy the MIX files from the CD to the game dir.

#13 Sean3z

Sean3z

    Captain

  • Strike Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1336 posts
  • Location:Manchester, CT
  • XWIS Name: Sean

Posted 17 September 2012 - 07:32 PM

We assume that your problem is fixed, as you have not made any further replies.
If it is not please let us know.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users