Jump to content

Photo

jasta5 disconnected game after saying i used "unit hack"


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Geoff

Geoff

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 46 posts

Posted 04 March 2009 - 01:46 AM

I tried /r and then /dpl and then /r/dpl numerous times. Paging xwis and xwisadmin, got "xwis" is not online, then just "page successfull" with xwisadmin.

Name: jasta5
Address: 24.235.144.178
Max avg round trip: 150
Max round trip: 516
Resends: 3
Frame sync stalls: 6
Command cound stalls: 0
Lost: 0
Percent lost: 0


Then disconnected after saying, nice "unit hack". ha. Tobad I didnt take a ss of that in time.

Attached Thumbnails

  • blah1.JPG
  • blah2.JPG
  • blah3.JPG
  • blah.JPG

Edited by Geoff, 04 March 2009 - 01:54 AM.


#2 jedinite

jedinite

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 37 posts

Posted 04 March 2009 - 01:51 AM

You need to page xwis "/r/dpl" not "/r" or "/dpl" how Olaf didn't see this coming when he decided to name command "/r/dpl" is beyond me, I don't see nothing wrong with "/d"

#3 Geoff

Geoff

    Corporal

  • Members
  • PipPip
  • 46 posts

Posted 04 March 2009 - 01:52 AM

I did that as well. I got "xwis is not online" or w/e.

#4 THE BIL

THE BIL

    Captain

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3584 posts
  • Location:Lincoln-England
  • XWIS Name: maxxximus

Posted 09 March 2009 - 02:24 AM

WIP

#5 THE BIL

THE BIL

    Captain

  • ST Retirees
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3584 posts
  • Location:Lincoln-England
  • XWIS Name: maxxximus

Posted 19 March 2009 - 02:23 AM

Currently Permanently rebanned =

http://strike-team.net/forums/index.php?sh...p;#entry1322210


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users